Skrzydełka kurczaka z pak choi
Lubię potrawy z marynowanego mięsa za ich wyraziste smaki i delikatność. Jedno i drugie zawdzięczamy wówczas właśnie odpowiedniej marynacie. Nadaje ona smak, ar...
Tym razem trochę kulinarnej klasyki, czyli cordon bleu w popularnej wersji z kurczaka. Choć to niezwykle prosta potrawa – lekko przyprawionym...
Kolejny przepis pokazujący jak dobrze sprawdza się połączenie kurczaka z wędzonym boczkiem, a także tymiankiem, cząbrem, majerankiem oraz kwa...
Ponieważ filet z kurczaka to bardzo wdzięczne do grillowania mięso, poniżej kolejna nasza propozycja jego przyrządzenia. O ile jednak poprzed...
Proste w przyrządzeniu i z niewyszukanych składników, ale atrakcyjne smakowo i wizualnie danie nawiązujące do kuchni południowych regionów na...
W repertuarze potraw z grilla nie może zabraknąć bazujących na filecie z kurczaka. To mięso bardzo dobrze nadaje się na grilla, gdyż nie wyma...