Kuchnie świata
Kuchnie azjatyckie (14) »

Smażona ryba z sosem z mango i sambalu

Warzywa z tofu i makaronem ryżowym

Żeberka z grilla

Kaczka po tajsku z czerwonym curry

Skrzydełka kurczaka z pak choi
Kuchnia francuska (15) »

Ratatouille

Kurczak z 40 ząbkami czosnku

Beszamel

Łosoś z sosem porowym i kawiorem

Makaron ze szpinakiem i serem pleśniowym
Kuchnia hiszpańska (4) »

Hiszpański omlet z wędzonym boczkiem

Kurczak po andaluzyjsku

Pieczarki duszone z czosnkiem i chili

Sałatka walencka
Kuchnia meksykańska (9) »

Burrito

Tortilla z polędwicą wieprzową i warzywami

Chili con carne

Jajka po ranczersku

Egzotyczna sałatka z mango i avocado
Kuchnia polska (25) »

Ryba „po grecku”

Pierogi ruskie

Pierogi z kapustą i grzybami

Ciasto na pierogi gotowane

Kotlety schabowe z serem i owocami
Kuchnia węgierska (8) »

Smażony karp z pieczarkami i boczkiem

Sałatka z salami

Zupa gulaszowa

Karp po styryjsku

Szaszłyki z salami