Boczek pieczony w piwie
Zgodnie z obietnicą, że na dwóch przepisach na wieprzowy boczek się nie skończy, proponujemy kolejną wersję. Tym razem cieszyć on nas będzie smakami słodko-piwn...
Oto kolejne kolorowe i lekkie danie inspirowane kuchniami Azji. Pokrojoną wieprzowinę umieszczamy na kilka godzin w przyprawach, następnie po...
Dla fanów pieczonego boczku wersja na mocno wytrawnie z domowego piekarnika – z winem, rozmarynem, kminem rzymskim i tymiankiem, wyostrzona n...
W internecie można znaleźć wiele przepisów zatytułowanych „diabelskie żeberka”. Zwykle są do siebie dość podobne i przewidują upieczenie lub ...
W kilku ostatnich przepisach przerabialiśmy mocno klasykę kuchni meksykańskiej. Dzisiaj zmienimy nieco klimat i zaproponujemy coś bardziej eu...
Tym razem proponujemy coś dla zwolenników „swojskich” smaków. Będzie więc powszechnie lubiana karkówka w towarzystwie piwa, papryki, pieczare...